Blommor är fantasiskt

God morgon och välkommen till ett inlägg om detta med blommor och gröna växter. Är det inte underbart att blommor och växter finns i så många olika färger, former och storlekar?

Vad är det för en vacker blomma, jag tror att det är en ros. Rosor är blommor från familjen rosa blommor, men det finns också blommor från familjen röda blommor. Vet du vilken det här är nu som finns inne på min Instagram, sista bilden jag la ut? Om du gissar på en röd ros så har du rätt! Rosor har törnen så var väldigt försiktig så att du inte sticker dig på dem.

Men oroa dig inte, för det finns en grön växt som kallas kaktus och som inte har några törnen alls. Kaktusar behöver bara mycket lite underhåll och de kan trivas lika bra med eller utan vatten.

Jag tycker att blommor är någonting som jag har svårt att klara mig utan då ett liv utan blommor skulle bli sterilt. Så finns det en blomsterbutik som säljer blommor i Örkelljunga och dit kan ni gå om ni är på jakt efter någonting antingen till er själva eller till någon annan och de säljer både begravningsblommor och många andra blommor så det är en butik för alla som är på jakt efter blommor av det ena eller andra slaget. En annan bra sak med blommor är att de inte kostar mycket, snus och cigaretter är dyrare ifall ni invänder mot att det är billigt. 

Jag hoppas att det här inlägget har hjälpt några av er som behöver blommor eller bara mer kunskap om blommor, men kom ihåg att vara försiktig när ni plockar blommor för det kan göra ont om ni sticker er på törnen som finns på rosenstjälkarna.