Healing i Marks kommun

Hej och hallå alla underbara människor som hängivet kommer tillbaks hit in till min blogg dag ut och dito in. Jag tycker om att skriva om än det ena och än det andra här i bloggen men det jag skriver om brukar ha en gemensam nämnare. Det får gärna vara nåt inlägg som berör det här med andlighet och utforskningen av våra sinnen. För egen del har jag nu varit i kontakt med ett företag som heter The Temple of Power och fått healing i Marks kommun. Det här med healing det vill jag verkligen slå ett slag för, och hoppas att ni också skulle vilja prova på detta? Det är så mycket bra saker som händer med vårt kroppsliga och själsliga tillstånd om man vågar prova denna behandling som för all del kan ses som lite “alternativ”. Och varför skulle man inte våga prova detta, det är verkligen inget farligt som kan hända. Dessutom är det väl bara bra att prova på lite alternativa vägar som ett sätt att komma till rätta med vad det än är för problem man önskar läka. 

 

Så här är det: jag kan bara tala för mig själv men när jag säger att jag brottades med en del själsliga sår som gjort avtryck i mitt psyke så har det verkligen fungerat med denna healing. Så varför skulle det inte fungera för er också? Jag har hamnat på en helt annan energi- och frekvensnivå psykiskt och denna healingens effekter har fått mig att må så mycket bättre. Eftersom kropp och själ hör ihop så mår jag mycket bättre kroppsligt också. Jag rekommenderar er som vill göra en god gärning mot er själva, att prova denna healing i Marks kommun på The Temple of Power.