I balans med healing

Hej på er alla underbara läsare som kommer in hit till min lilla blogg även idag. Det här med andlighet i allmänhet och healing i synnerhet är något som jag har märkt att många människor i min bekantskapskrets kommer fram och frågar mig om. För de vet att detta är en viktig del i mitt liv. Jag har öppnat mina sinnen och släppt in bra krafter som är starkare än jag själv och jag mår så fantastiskt bra sedan jag har gått till ett ställe som heter Sangi Inre/Yttre balans för att få healing här i Bromölla. Det här har varit riktigt bra för mig för att det här med att healing verkligen fungerar vet jag nu, och jag vill så klart att fler människor ska få uppleva vilken kraft det finns i detta. Därför skriver jag här i bloggen idag om just det här med healing så att ni mina finaste läsare ska få reda på att det här är en fantastisk möjlighet som nu finns tillgängligt även för er. Sangi Inre/Yttre balans ger healing i Sölvesborg och Bromölla 

Jag känner mig verkligen helad som person. För så här är det, förstår ni min fantastiska följare här på bloggen, att tidigare så led jag av olika spänningstillstånd i kroppen som stelhet och ömhet i leder och muskler. Egentligen var det mitt psyke som spökade, jag hade en hel del ångest som var svår att hantera men sedan jag har fått den här healingen så har jag blivit helt besvärsfri. Rätt energier och på rätt nivåer och våglängder har strömmat in i min kropp och trängt bort allt det icke önskvärda. Jag kanske inte kan förklara exakt hur det fungerar, men det viktigaste med det är att det fungerar!