Mina snygga naglar

Hej och hallå alla underbara människor som gör att jag får lust att skriva ytterligare ett inlägg här i bloggen. För så här är det, vet ni, att detta med naglar och skönhetsvård det är något som jag har märkt att de flesta är intresserade av och vill veta mer om. I alla fall verkar det så för jag har fått rätt många kommentarer både här i bloggen och många likes på Instagram det senaste, Orsaken är de ursnygga naglarna som jag har skaffat. Behöver du hjälp med naglar i Östersund liksom jag då ska du gå till Ice Lashes. Bästa stället om ni frågar mig! Jag kan inte säga annat än att den här salongen verkligen betyder att många människor nu kan unna sig något inom skönhetsvård som till exempel att få snygga naglar eller få vackra och långa ögonfransar. Jag brukar skriva här i bloggen om olika företag eller frisörer där jag har fått bra hjälp och nu när jag har varit på Ice Lashes känns det ännu viktigare att berätta om just den här salongen, särskilt med tanke på att ni följare också har ställt frågor om detta med skönhetssalonger i allmänhet och mina snygga naglar i synnerhet. 

Jag säger till alla er som funderar på att fixa till er och med det menar jag förstås att fixa i ordning era naglar eller få en fransförlängning i Östersund, gå till Ice Lashes. De som utför dessa behandlingar använder helt säkra produkter som är skonsamma mot hyn. De kan verkligen sin sak och är mycket noggranna. Dessutom kostar det inte så mycket. Jag är den viktigaste personen i mitt liv och jag tänker därför fortsätta att unna mig det här för det är jag värd. Lite glitter och skönhet och glamour i tillvaron det kan verkligen behövas.